Woorden legpuzzel

Woorden legpuzzel

Ook voor het spelen van online legpuzzels is Klubble een aanrader! En dan hebben we het natuurlijk over een legpuzzel met woorden! Waarbij je met behulp van het eerste woord de volgende woorden stuk voor stuk legt. Urenlang online speelplezier. Zonder reclame.

Bij woorden legpuzzels is het de bedoeling dat je woorden op de juiste plek legt, zodat het één kloppend geheel wordt. Een legpuzzel vereist minder woordkennis dan bijvoorbeeld een kruiswoordpuzzel. Maar om de woorden passend te krijgen, is vaak nog wel een leuke uitdaging! Zeker dankzij de vele varianten die er voorbijkomen.

Hoe werkt een woorden legpuzzel

Bij een woorden legpuzzel zijn de woorden die ingevuld moeten worden al vanaf het begin beschikbaar in een woordenlijst. Het eerste woord is al ingevuld en gemarkeerd in de woordenlijst.

Vervolgens selecteer je de in de puzzel de regel of kolom waar je een volgend woord in wilt vullen. Door op het woord te klikken in de woordenlijst, wordt het automatisch ingevuld. Eenmaal ingevuld, wordt het woord automatisch doorgestreept in de woordenlijst.

Om te wisselen van horizontaal naar verticaal, klik je nog een keer. Om een ingevuld woord te verwijderen selecteer je de regel of kolom en klikt op het woord in de woordenlijst. Het doel is natuurlijk om alle woorden in de legpuzzel in te vullen.

Tips voor legpuzzels met woorden

Kom je toch vast te zitten tijdens je woorden legpuzzel, dan kan je dankzij de handige oplossing functie van Klubble toch weer verder.

Klubble biedt je namelijk de mogelijkheid om ingevulde woorden te controleren. Uiteraard is het de uitdaging om zo lang mogelijk zonder hulp door te puzzelen!

Woorden legpuzzel mini’s

Wel zin in een woorden legpuzzel maar geen tijd om er lang voor te gaan zitten? Dankzij de legpuzzel mini’s op Klubble is nu ieder moment een geschikt moment voor een woorden legpuzzel!

Mini woorden legpuzzel